Beste gasten van ons diner,

Het is alweer enige tijd geleden, maar we willen u alsnog heel erg graag dank zeggen voor uw geweldige deelname aan ons 10e sponsordiner woensdagavond 20 april jl.!! Voor ons gold dat zeker en we kregen ook alleen maar weer heel positieve reacties van u.

Foto’s van het diner vindt u via een link: http://bit.ly/1WQjEwt. Graag nodigen wij u uit lid te worden van onze LinkedIn-groep Vrienden van Doctors for Mozambiquehttp://linkd.in/1irs4D5. En kijkt u vooral ook regelmatig op onze site dev.webrtb.com/doctors.

Het volgende diner staat alweer in voorbereiding voor woensdag 9 november 2016uiteraard weer in restaurant Pezzaz. Als u ook een volgende keer weer bij het diner wilt zijn, laat het dan graag weten aan uw contactpersoon. We kunnen uw deelname helaas niet garanderen, omdat we veel potentiële gasten hebben en we niemand teleur willen stellen. Niettemin, mocht u zelf geïnteresseerd zijn of mensen kennen in uw omgeving die dat ook zijn, laat het even weten aan uw contactpersoon of via op pm@doctorsformozambique.org.

U kunt ons op ook op andere manieren helpen als ambassadeur en als donateur/sponsor. Mocht u op deze avond zo enthousiast geraakt zijn dat u een structurele bijdrage overweegt, vult u graag dan bijgevoegd formulier ‘Donateur’ in en stuurt u het ons met mail retour. Wij danken u bij voorbaat zeer.

Deze mail is gestuurd naar u, omdat u deelnam en uw naam en mailadres bekend zijn bij ons. Als uw gasten niet apart met naam en mailadres zijn aangemeld, krijgen zij deze mail waarschijnlijk daarom niet. Graag verzoek ik u hen deze mail door te sturen. Als u hun mailadres aan ons bekend wilt maken, zullen we separaat de bedankbrief toesturen.

Zegt het voort: Met uw deelname steunt u eenmalig het werk van DfM, waarvoor we u zeer erkentelijk zijn. We hebben ons aan onze studenten verplicht om de hele studie te zullen financieren als ze zelf goed werk leveren. De opleiding kost intussen ongeveer € 2.700 per jaar en voor 7 jaar dus bijna € 20.000 per student. Momenteel ondersteunen we 29 studenten; dat kost dus heel veel geld, dat we in de voorgaande jaren van ons bestaan van heel veel welwillende sponsoren hebben gekregen. Onze doelstelling is om jaarlijks studenten extra te kunnen ondersteunen; er is veel geld nodig om die doelstelling waar te kunnen maken. Klik hier voor het donatieformulier

 

Als u dat wilt, kunt u ons verder helpen door eerstens natuurlijk zelf structureel of incidenteel te sponsoren (dank aan allen die dat al doen), maar ook door uw bekenden en relaties te wijzen op ons bestaan en ons goede werk. Van één ding kunt u verzekerd zijn: we zullen nooit het nieuws halen dat onze voorzitter te veel salaris krijgt; alles wordt door vrijwilligers gedaan en dat houdt onze kosten tot een minimum beperkt. Alle informatie treft u aan op onze website: dev.webrtb.com/doctors. Dus graag: Doe wel en zegt het voort!! 

 

Groet en graag tot een volgende keer,