Onze activiteiten om geld te genereren

Om onze doelstelling te realiseren is er veel geld nodig. We zijn ontzettend blij met de geweldige donaties van particulieren, bedrijven en organisaties. Maandelijks worden er bedragen op onze rekening gestort. Wil jij ook doneren? Klik op onderstaande donatiebutton. Ook Serviceclubs zorgen voor mooie bijdragen. Iedere bijdrage groot of klein, waarderen wij, maar vooral onze huidige en toekomstige studenten, enorm.

Basis van onze evenementen

Wij organiseren met regelmaat evenementen waaraan jij als donateur van Doctors for Mozambique kunt deelnemen. Onze evenementen leveren niet alleen geld op, maar je krijgt als donateurs waar voor je geld en je krijgt er een geweldige leuke middag of avond voor terug. Jij bent voor ons heel belangrijk en we doen ons best om jou in de watten te leggen. 

Evenementen in ontwikkeling

In 2023/2024 staan er een aantal geweldige evenementen op de planning. Theater, diners, muziek zijn de basiselementen van onze activiteiten. We houden je via de nieuwsbrief, social media en website op de hoogte van de ontwikkelingen.

 Hulp nodig bij jouw evenement?

Heb je zelf een evenement en zoek je hiervoor een goed doel? Wij denken graag met je mee in de uitvoering en we steken de handen graag uit de mouwen zodat iedereen er mooie herinneringen aan overhoudt. Samen kom je verder.