Klik hier voor de foto’s van het geweldige sponsordiner.

Klik hier voor de bedankbrief

Beste gasten en vrijwilligers van ons diner,

Heel, heel, heel erg bedankt; wat was het weer geweldig woensdagavond 4 november jl.!! Voor ons althans en we kregen eigenlijk ook alleen maar weer heel positieve reacties van u. Voor het eerst nu met 68 deelnemers was ook de opbrengst weer helemaal top.

Foto’s van het diner vindt u via een link: Klik hier. De film, waarvan we een deel toonden, staat ook op onze site: http://bit.ly/1llJ9Xi. Graag nodigen wij u uit lid te worden van onze LinkedIn-groep Vrienden van Doctors for Mozambique: http://linkd.in/1irs4D5.

Het volgende diner staat alweer in voorbereiding voor woensdag 20 april 2016, uiteraard weer in restaurant Pezzaz. Een aantal mensen gaf aan dat ze er dan ook weer bij willen zijn, maar we weten niet meer helemaal zeker wie dat waren. Misschien kunt u nog een keer per mail uw wensen kenbaar maken. We kunnen uw deelname helaas niet garanderen, omdat we veel potentiële gasten hebben en we liefst niemand teleur willen stellen. Niettemin, mocht u zelf geïnteresseerd zijn of mensen kennen in uw omgeving die dat ook zijn, laat het even weten op pm@doctorsformozambique.org.

Een aantal mensen heeft wijn nabesteld. Die benaderen we persoonlijk per mail. Mocht u alsnog interesse hebben, stuur dan dit formulier alsnog in en stuur het aan pm@doctorsformozambique.org. Wij zorgen dan voor de verdere afwikkeling

 

U kunt ons op ook op andere manieren helpen als ambassadeur en als donateur/sponsor. Mocht u op deze avond zo enthousiast geraakt zijn dat u een structurele bijdrage overweegt, vult u graag dan dit formulier ‘Donateur’ in en stuurt u het ons met mail retour.
Wij danken u bij voorbaat zeer.