Om onze doelstellingen te realiseren is veel geld nodig en dat verkrijgen we uit grote en kleine, maar altijd geweldige, donaties van particulieren, bedrijven en organisaties en door activiteiten van serviceclubs. Alle donateurs en sponsoren bedanken we liefst persoonlijk; helaas lukt dat niet altijd, bijvoorbeeld als we de gegevens missen. De belangrijkste bedrijven en organisaties die in het laatste jaar bijdroegen, vermelden we graag op onze site. Zie daartoe de lijst met sponsoren elders op onze site.

De stichting organiseert ook eigen evenementen om middelen te verzamelen.

Serviceclubs en organisaties

  • In november 2013 was DfM een van de drie goede doelen bij het Gala van de Oud-Prinsen in Nuenen. De opbrengst was bijna € 20.000 per doel, dus ook voor DfM.
  • In juni 2014 organiseerde Vrouwennetwerk Agora uit Eindhoven een autoralley in de omgeving van Nuenen, waarmee maar liefst € 3.000 bijeengebracht werd.
  • In oktober 2014 hebben de Ladies van Golfclub De Gulbergen € 1.000 bijeengegolfd voor het goede doel.

Eigen evenementen

Actief organiseren van evenementen is de laatste jaren een goede en structurele bron van inkomsten gebleken. Vooral het sponsordiner bij Pezzaz is een groot succes. Vanaf 2011 organiseren we dit diner tweemaal per jaar, waarbij 60 gasten een hele avond culinair verwend worden met alles erop en eraan. In de keuken werken vrijwilligers mee met de restaurateur Andreas Vostermans en de bediening is in handen van het bestuur, maar wel onder leiding van Sandra Vostermans. Heel enthousiaste reacties, aanvragen voor deelname aan een volgend diner en een prachtige opbrengst van ongeveer € 5.000 per avond: daar doen we het allemaal voor!

In oktober 2014 hebben we voor het eerst een Wijngenieterij georganiseerd. In de Watermolen van Opwetten kwamen 120 gasten bijeen om in een gezellige ambiance wijnen te proeven en te kopen. De opbrengst van de dag was, zeker voor een eerste keer niet slecht met bijna € 4.000 netto. We beraden ons over een vervolg.